Mensen

Marco Geeratz - CEO / Managing Partner
Mensen en bedrijven met elkaar verbinden.

Over Marco Geeratz

Na mijn studie heb ik diverse marketing functies bekleed aan zowel bureau- als adverteerderszijde in Nederland en de Verenigde Staten. Gebaseerd op de onvrede over de marketing executie binnen deze bedrijven besloot ik in 2003 om een bureau op te richten dat zich hierin ging specialiseren. Dit bureau werd de basis voor Sumis, dat na de overname van Kobalt, is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.
Naast mijn functie als CEO van Sumis Company ben ik ook als adviseur en commissaris betrokken bij diverse ondernemingen die actief zijn op het gebied van Marketing & Media.

Stefan Hijstee - COO / Managing Partner
De beste willen zijn!

Over Stefan Hijstee

Meer dan 20 jaar heb ik ervaring in retail, onder meer bij HEMA en Maxeda (voorheen Vendex KBB). In die jaren heb ik mij gespecialiseerd in procesverbetering en inkoop van Marketing en Advertising. In dat kader heb ik grote projecten geleid en serieuze besparingen gerealiseerd. Mijn passie is om altijd de beste te willen zijn.


Marc Smeitink - CCO / Managing Partner
Zorgen voor een win-win situatie

Over Marc Smeitink

Na mijn studie marketing & management heb ik diverse sales en marketingfuncties bekleed in de uitgeverij en grafische branche. In deze functies heb ik mij altijd gericht op procesoptimalisatie van de samenwerking tussen leverancier en klant met als uitgangspunt een win-win situatie te creëren. Bij Sumis ben ik naast managing partner verantwoordelijk voor alles wat zich commercieel rondom onze klanten afspeelt.  


Maarten van der Velden - Business Development Director
Excellence is not a skill. It’s an attitude.

Over Maarten van der Velden

Na de Frederic Muller Akademie ben ik werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Reed Elsevier en NRC Media. Hiervoor was ik Sales Director bij NRC Media verantwoordelijk voor de advertentieverkoop van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Daarvoor heb ik zelfstandig het tijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd coördineer ik het jeugdvoetbal bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.


Job Bogaard - Procurement Manager
Over Job Bogaard

Na mijn studie HTS Bedrijfskunde in Alkmaar ben ik een Master bedrijfskunde gaan doen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Mijn kennis heb ik vervolgens ingezet bij bedrijven als Heineken, Reckitt Benckiser en Staples. Na deze ervaringen ben ik de uitdaging aangegaan bij Sumis als Procurement Manager. De dynamiek, ambitie & drive van de organisatie maakt de functie voor mij uitdagend. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of basketball, bezoek ik theaters en concerten en coach ik een jeugd voetbalteam.


Evert-Jan Hellemink - Director Logistics
Vraag jezelf altijd af of het niet slimmer kan

Over Evert-Jan Hellemink

Sinds 2012 ben ik eindverantwoordelijk voor de Sumis Marketing Logistics. Men omschrijft mij als een resultaatgerichte People-manager, met een sterke affiniteit voor grafische-, logistieke-en marketingprocessen. Daarbij heb ik een sterke focus op kwaliteit, effectiviteit en innovatie. Hierdoor kan ik klanten goed adviseren over het optimaal inrichten van nieuwe diensten, processen en procedures. Ik ben trots op het mooie bedrijf Sumis en werk er met veel plezier. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en vlieg ik graag 'virtueel' in de Boeing 737-800NG.Charlotte Trommelen - Innovation Officer
Analytisch & Creatief

Over Charlotte Trommelen

Tijdens mijn studie Sociale Psychologie is mijn interesse voor consumenten gedrag ontstaan. In het marketing & communicatie vak kan ik mijn analytische en creatieve vaardigheden goed combineren. Opzoek naar de nieuwste trends een doorvertaling maken voor de klant, daar word ik blij van. Daarnaast heb ik een grote passie voor musical en sta ik in mijn vrije tijd het liefste zelf op het toneel. 

Bas Otte - Team Manager
Samen werken en samen doen!

Over Bas Otte

Na de middelbare school ben ik begonnen in een drukkerij als leerling drukker en steeds de drive gehad om te willen leren en doorgroeien. Na 15 jaar grafische industrie heb ik de overstap gemaakt naar Sumis, in de functie van teammanager van een groep gedreven specialisten. Ik ben beschouwend, praktisch en vind het een uitdaging om ons team steeds beter, leuker en effectiever te maken.


Marcel Budding - Team Manager
Over Marcel Budding

Na jarenlang bij verschillende bedrijven als Project Manager ervaring op te hebben gedaan, heb ik sinds 2013 binnen Sumis Print Management de rol van Team Manager. Mijn basisvaardigheden zijn organiseren, aansturen en motiveren. Ik ben betrokken bij mijn werk, omgeving en makkelijk te benaderen. Geen uitdaging ga ik uit de weg en samen met mijn team ben ik constant op zoek naar verbeteringen. Steeds meer de vraag achter de vraag proberen te achterhalen zorgt voor een nog betere dienstverlening. In mijn vrije tijd besteed bezoek ik graag steden en ben een fanatiek tennisser. 


Wouter Franke - Marketing & communicatie coördinator
communicatie is de sleutel tot succes

Over Wouter Franke

Nog niet zo lang geleden ben ik HBO Commercieel afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Gedurende mijn stageperiode bij The Walt Disney Company heb ik mogen proeven van de dynamiek binnen het retail landschap. Het belang van marketingcommunicatie en het gemak van falen of slagen hierin wekt mijn interesses. Sumis neemt in deze een belangrijke rol. Dé ideale plek dus om mijn talenten te ontwikkelen.Joost Baumeister - Project Manager
Oog voor detail

Over Joost Baumeister

In 1989 ben ik het Grafische vak ingerold als leerling offsetdrukker. Begonnen bij kleine bedrijfjes waar ik mij alle facetten van dit vak heb meester gemaakt, van letterzetten tot brochures hechten en doorgegroeid tot bedrijfsleider. In januari 2011 ben ik bij Sumis gekomen om hun prachtige team projectmanagers te versterken. Hier kan ik mijn 'hands on' mentaliteit goed kwijt. Oplossingsgericht als ik ben, houd ik wel van een uitdaging. In mijn vrije tijd vind je me vaak op de racefiets, schaats, klussend of achter mijn fotocamera.

Leonie Baten - Project Manager Direct
Whatever you are be a good one!

Over Leonie Baten

In 2011 ben ik begonnen als projectmanager bij Sumis Printmanagement. In 2015 heb ik een switch gemaakt naar Sumis Direct. Binnen Sumis Direct werk ik met veel plezier voor verschillende klanten van klein naar groot en heb ik mij gespecialiseerd in de Sumis Local - een tool die wij aanbieden waar je als klant in je eigen tailor made webshop drukwerk kunt bestellen. Ik ben erg gericht op service, hou van een uitdaging en los problemen graag op! Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie en maak ik graag (strand)wandelingen met mijn hond. Daarnaast hou van lekker eten/drinken en een feestje op zijn tijd!Arjan Bodewits - Project Manager
Samen een mooi product maken
Over Arjan Bodewits

Na mijn opleiding aan de grafische school heb ik bij verschillende drukkerijen gewerkt verspreid over Nederland. In 2001 ben ik als projectmanager gaan werken bij Sumis. Daar ben ik een deskundig en betrouwbaar aanspreekpunt voor mijn klanten. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de fiets en ben ik graag aan het fotograferen. Deze twee hobby's komen bij elkaar op de diverse fietsvakanties die ik maak.

Jeannette van Duin - Project Manager
Luisteren naar de klant dat is belangrijk
Over Jeannette van Duin

Na mijn studie Grafisch Management ben ik werkzaam geweest bij o.a. een promotieartikelen bedrijf, webshop voor geboorte- en huwelijkskaarten en als leerling-verpleegkundige. In 2008 ben ik bij Sumis begonnen als assistent projectmanager en sindsdien doorgegroeid naar projectmanager. Door mijn verschillende achtergronden heb ik geleerd te luisteren, de klant centraal te stellen en daarop te acteren. In mijn vrije tijd ben ik veel in de duinen of in de stad te vinden.


Evelien Faber - Project Manager
Controle is mijn passie

Over Evelien Faber

Na 22 jaar gewerkt te hebben bij diverse reclame- en printmanagementbureaus kwam ik in 2009 bij Sumis terecht als Project Manager, nu bijna 8 jaar later kan ik terugkijken op enerverende periode. Sumis gaat voor Save Time, Save Hassle Save Money, dit zijn termen waar ik mij als persoon helemaal bij aansluit. Niets kan mij blijer maken dan een klant die tevreden is over een goed verlopen project. Om dit te bereiken werk ik hard en zorg ik dat ik altijd in control ben, ik heb oog voor detail en vind het belangrijk om te zorgen dat een klant alle vertrouwen in mij heeft.Georgette Halkes - Intelligence Consultant
Retailers helpen hun doelgroep te vinden

Over Georgette Halkes

15 jaar geleden ben ik als junior D(N)M specialist begonnen en intussen doorgegroeid naar Intelligent Consultant. Hierbij help ik onze klanten d.m.v. allerlei data en onze in & around store marketingkennis dat de reclameboodschappen bij de juiste doelgroep wordt gezien/gelezen. In de loop der jaren is er in dit vakgebied een hoop veranderd; folderverspreiding was 15 jaar geleden een echt massa medium, nu is de markt gelukkig bijna zover zijn dat de folder als een DM stuk gezien kan gaan worden. Iets waarvan ik al een aantal jaren bezig ben om dit te promoten.

 


Fred van Ockenburg - Sales Manager
Er is altijd (minimaal) één passende oplossing!
Over Fred van Ockenburg

Door mijn jarenlange ervaring in het 1 op 1 contact leggen tussen merken en consumenten weet ik hoe belangrijk ‘De Vloer’ is voor de retailer en de producent. Bij Sumis krijg ik de kans om die kennis in te zetten voor onze klanten om ervoor te zorgen dat hun boodschap optimaal wordt uitgedragen. Of het nu gaat met de eigen communicatie van de retailer of de productinformatie van de producent wij kunnen u helpen om dit proces optimaal te laten verlopen.

Rik Hendrikse - Cliënt Service Director
Voor mijn klant en collega's het beste willen

Over Rik Hendrikse

Na mijn avondstudie marketing heb ik diverse salesfuncties vervuld in de logistieke dienstverlening en direct marketingbranche. Bij Sumis ben ik werkzaam als Cliënt Service Director en vanuit die rol vervul ik accountmanagement voor een aantal Key-accounts. Ik wil er graag toe doen voor mijn klanten en collega 's en herken mij in de ambities van Sumis om overal de beste in te willen zijn. Ik ben vader van twee geweldige dochters en in mijn vrije tijd ben ik een recreatief hardloper.Guido Hes - Project Manager
Keep It Short and Simple

Over Guido Hes

Voor Sumis werkte ik in de Grafische branche en de Uitgeverij wereld, hierin heb ik alles geleerd van het print proces. In de meer dan 17 jaar dat ik voor Sumis werk heb ik voor verschillende klanten gewerkt. Mijn kracht is dat ik allround ben en goed de processen in een digitale tool kan vertalen, wat bij de klant een tijdbesparing en kosten besparing oplevert. Ben gelukkig getrouwd met Ottolien en we hebben samen twee super zonen.

Ellen van IJssel- van den Broek - Cliënt Service Director
Maak ruimte voor verbetering door grenzen te verleggen

Over Ellen van IJssel- van den Broek

De afgelopen 15 jaar heb ik diverse functies bekleed bij reclame- en mediabureaus, waarin ik verschillende facetten binnen de nationale en internationale marketing en communicatie heb mogen ontwikkelen. Als Client Service Director ben ik altijd op zoek naar relevante innovatieve producten, maar nog belangrijker is de factor kwaliteitsbewaking in relatiebeheer.Jeroen Kentie - Project Manager
'dat gaan we regelen'

Over Jeroen Kentie

Na afronding van de Grafische MTS ben ik onder meer werkzaam geweest bij drukkerijen, premedia bedrijf, reclame- en mediabureau. Ik heb helemaal mijn draai gevonden in het grafisch project en proces­management. Mijn missie is om, zonder de belangen van de stakeholders uit het oog te verliezen, altijd het optimale resultaat voor de klant te realiseren.


Jeroen Klomp - Manager Finance
Deam big and dare to fail

Over Jeroen Klomp

Na mijn studie mbo-bedrijfsadministratie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties op de Finance-afdeling. Door middel van deze praktijkervaring heb ik mij opgewerkt tot Finance Manager. Bij Sumis oefen ik deze functie sinds eind december 2011 met veel plezier uit. Veelzijdige baan waar geen dag hetzelfde is. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar voetbal en besteed ik veel tijd aan mijn 2 dochters.


Robert-Jan Kok - Project Manger
Passend advies bieden

Over Robert-Jan Kok

Na mijn studie management en techniek aan het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik diverse projectmanagement functies gehad in de grafische, reclame en uitgeverij branche. Ik ben sinds november 2011 als projectmanager werkzaam bij Sumis Printmanagement. Ik denk graag mee in de conceptfase om zo een passend advies of alternatieven te kunnen aanbieden binnen budget en doorlooptijden.

Marjolein Koppenberg - Project Manager
Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Over Marjolein Koppenberg

Via accounts als V&D, Hunkemöller en Perry Sport ben ik sinds 2012 gedetacheerd op de grafische afdeling van ABN AMRO. Mijn creatieve inslag komt me hier zeer goed van pas. Het ontzettend leuk om met allerlei mensen met de meest uiteenlopende achtergronden samen te werken. Om bij te blijven heb ik mijn NIMA A diploma gehaald en ben ik nu bezig met een cursus Projectmanagement. In mijn vrije tijd lees ik veel, laat de hond uit, skate, fiets en zwem graag.Thijs Lottman - Senior Inkoper
Het beste resultaat behalen

Over Thijs Lottman

Na mijn middelbare school ben ik in de grafische industrie gaan werken bij Grafisch Bureau van Dijk, later Van Dijk Printmanagement. In 2005 ben ik gaan werken bij Cendris Printmanagement in Den Haag om na 2 jaar te gaan werken bij Sumis in Amsterdam, waar ik inmiddels een aantal jaren werk. Met veel plezier probeer ik elke dag het beste resultaat voor de klant te behalen.


Aafke Molenaar - Project Manager
De klant staat bij ons centraal

Over Aafke Molenaar

Mijn opleiding Communicatiemanagement en jaren ervaring in diverse productieomgevingen in de grafische branche komen perfect samen in mijn functie als Project Manager bij Sumis. Werk wat ik met zeer veel plezier doe. Het is mijn taak de klant te ontzorgen en dit op een efficiënte & inzichtelijke manier te doen. Ik ben er trots op om de klant te kunnen ondersteunen en onderdeel te zijn van de projecten!


Sylvia Mulder - Cliënt Service Director
Dossiertijger met overview

Over Sylvia Mulder

Mijn aanpak is te omschrijven als planmatig en strategisch. Naast abstracte informatie, maak ik als conceptuele denker graag gebruik van mijn ervaringen, intuïtie en kennis om vol verbeeldingskracht nieuwe oplossingen voor mijn klanten te vinden. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de zorg, facility en retail: alles met een sterke focus op herstructurering, het optimaliseren van processen en implementatie van nieuwe contracten. Ik word blij van een goed gesprek, waarbij écht contact is en aandacht voor de (ogenschijnlijk) onbelangrijke details.


Alous van Nieuwkerk - Project Manager
Samen met klant en collega's het optimale bereiken

Over Alous van Nieuwkerk

Inmiddels werk ik alweer bijna 4 jaar bij Sumis Company. Begonnen als projectmanager op het account V&D, werk ik inmiddels als project manager voor zowel Print Management als FEL. Het management van projecten van scratch af aan liggen helemaal in mij straatje. Verbanden leggen, flexibel, stressbestendig en vrolijk zijn eigenschappen die mij typeren. 


Bianca van Oevelen - Project Manager
Focus on the good

Over Bianca van Oevelen

Na mijn opleiding op de Grafische school heb ik in diverse functies geleerd dat goed overleg, samenwerking en snel schakelen met zowel klanten als leveranciers het belangrijkste is om tot een goed en positief resultaat te komen. Met deze kennis ben ik op 1 mei 2000 gestart als projectmanager bij Sumis. In mijn functie als projectmanager ben ik als een vis in het water; overleggen, samenwerken, snel schakelen en het contact met zowel klanten als leveranciers maakt dat ik hier volledig op mijn plek zit.

Machiel Oudheusden - Project Manager
Go the extra mile for the client

Over Machiel Oudheusden

Met projectmanagement heb ik reeds 20 jaar ervaring, waarvan ruim 10 jaar in de retail. Mijn sterkte is om bij complexe veeleisende projecten en klanten mijn brede productkennis in te zetten en met een gezonde passie te werken aan een optimaal resultaat. Ik hou van sociaal gerichte uitdagingen, na met ons Sumis fietsteam deel te hebben genomen aan de Alp d'huzes zou ik dolgraag mee willen doen voor het goede doel aan de Noordkaap Challenge, Mongol Challenge of de Peking Challenge.
Jan Overtoom - Project Manager
Verbeteren van onderlinge samenwerking

Over Jan Overtoom

Mijn gehele werkzame leven speelt zich af in de grafische branche. Ik heb als accountmanager bij diverse dtp studio's gewerkt. Om niet stil te blijven staan in mijn ontwikkeling heb ik diverse bedrijf gerelateerde opleidingen gevolgd, Waaronder Hoger Management Communicatiemedia bij Stivako. Sinds 2013 werk ik bij Sumis, de specialist in het managen van creatie en productie van alle marketing en communicatiematerialen. Veel energie haal ik uit het mee denken met de klant en het aandragen van nieuwe ideeën en producten.

Klazina Paul - Project Manager
De verpakking maakt het cadeautje!

Over Klazina Paul

Binnen Sumis verzorg ik o.a. de verpakkingslijn(en) voor de Bijenkorf. In de breedste zin van het woord. Van kaft papieren draagtassen tot luxe papieren draagtassen. Van luxe openslaande dozen tot mooie exclusieve bonbondoosjes. Van gebrande taartdozen tot cadeaucards met bijbehorend giftbox doosje. Dit is maar een kleine greep uit een breed assortiment. Ook het bewaken van Brand Identity ervaar ik als een uitdaging. Kortom, daag mij maar uit om iets moois op de markt te zetten, uiteraard conform u richtlijnen en huisstijl!


Anja Peters van Neijenhof - Assistant Finance Manager

Over Anja Peters van Neijenhof

Kwaliteitsmanagement is voor mij een “must” voor elk bedrijf. Sumis Printmanagement is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Als Projectleider ISO mag ik dit proces begeleiden en ook de interne audits uitvoeren. Vanuit Finance werk ik nauw samen met de collega’s van Sales, Procurement en Operations om uitvoering te geven aan de overeengekomen afspraken en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en leveranciers. Mijn grootste hobby is mijn gezin en daarnaast volg ik een studie Nieuwgrieks, omdat ik een fascinatie heb voor de Griekse taal & cultuur en Griekenland mijn favoriete vakantieland is.


Björn de Vaal - Senior Inkoper
Beste inkoop realiseren

Over Björn de Vaal

Na mijn Grafische opleiding Commercieel Management ben ik direct als inkoper van marketing en communicatiematerialen aan de slag gegaan. Beginnend bij een klein intermediair bureau, via een rotatiedrukkerij, een ontwerpstudio en Philips, in 2012 bij Sumis terecht gekomen. Naast het analyseren van processen en hiermee de beste inkoop realiseren vind ik mijn uitdaging tevens in mijn grootste hobby, wildwaterkanoën.


Wilma Vallenduuk - Project Manager
At your service!

Over Wilma Vallenduuk

Na een opleiding voor chemisch analiste ben ik de grafische branche ingerold en kwam ik erachter dat het begeleiden van projecten op mijn lijf geschreven was. In de avonduren heb ik mijn grafische kennis bijgespijkerd en inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als projectmanager. Als het bekende 'spin in het web', voel ik me helemaal in mijn nopjes. De projecten van a tot z begeleiden en tot een goed einde te brengen is mijn missie. In mijn vrije tijd kun je me hardlopend of wandelend tegen komen in het mooiste duingebied van Nederland (Bergen/Schoorl).


Rasit Yildirim - Business Controller
Business should be in

Over Rasit Yildirim

Als Business Controller ondersteun en challenge ik als sparringpartner de directie en diverse managers. Het draait vooral om managementinformatie, performance meting en elkaar uitdagen op het nastreven van de bedrijfsdoelen. Wij werken voor een prachtig bedrijf die zich in een zeer dynamische markt bevindt. Daarom blijven wij niet statisch kijken naar resultaten en ontwikkelingen maar proberen wij te anticiperen op de markt zodat wij intern en extern 'in control' blijven. Naast deze baan ben ik de voorzitter van een stichting waarbij wij kinderen bijles en huiswerkbegeleiding bieden. Zo probeer ik ook een maatschappelijke bijdrage te leveren.Manon van der Stok - Projectmanger Logistiek
"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Over Manon van der Stok

Mijn werk als projectmanager is divers en uitdagend. Stressbestendig, efficiënt en betrokken zorg ik ervoor dat de projecten van begin tot eind worden begeleid en uitgevoerd. Dit doe ik natuurlijk samen met mijn collega’s, mijn ‘partners in crime’. In mijn vrije tijd tennis ik veel, ga ik graag op wintersport (ik ben gek op skiën!) en vind ik het leuk om op reis te gaan.
 

Leon van der Meer - Supervisor Logistiek
Logistiek = logisch nadeken

Over Leon van der Meer

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest in de horeca was het tijd voor een carrièremove. Via via kwam ik in contact met Sumis Marketing Logistics. Nu ben ik een aantal jaren werkzaam als Logistiek Supervisor. De uitdaging is om, met elkaar, de processen volledig te optimaliseren en daar ook verantwoordelijk voor te zijn. Sumis biedt ons de kans om onszelf verder te ontwikkelen en daar wil ik zeker gebruik van maken. Mijn vrije tijd wordt volledig opgeslokt door de sportieve activiteiten van mijn twee kinderen en ik moet zeggen, ik vind dat heerlijk.


Thomas Vos - Project Manager
Over Thomas Vos

Tijdens mijn studie commerciële economie heb ik diverse functies bekleed in de sales en (field) marketing. Vanuit deze functie ben ik terecht gekomen bij Sumis waar ik nu verantwoordelijk ben voor het opzetten van de nieuwe plaatsingsservice. Hierbij heb ik een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en professionaliteit. Het woord 'ontzorgen' staat hierin centraal. Met mijn hands on mentaliteit voel ik mij op de juiste plek als projectmanager bij Sumis Marketing Logistics. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennis- en golfbaan.


Ria Tollenaar - Facility Assistant
Visitekaartje van Sumis zijn
Over Ria Tollenaar

Na mijn middelbare school M.M.S. ben ik verkoopmedewerkster bij een computerbedrijf geweest en daarna 12½ jaar als Hoofd Algemene Zaken & Secretariaat gewerkt bij de Gemeente Amsterdam waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met leidinggeven en presenteren. Sinds 1 oktober 2012 werk ik bij Sumis als gastvrouw. Dus mocht u eerdaags bij Sumis langskomen zal ik degene zijn die u verwelkomt. In mijn vrije tijd ben ik mantelzorger en geniet ik van mijn gezin en kleindochter.Annick van Geel - Junior Projectmanager
Over Annick van Geel

Na mijn diploma HBO Management, Economie en Recht te hebben behaald, ben ik twee maanden gaan reizen door Azië. In november 2016 ben ik met enthousiasme gestart als Junior Projectmanager bij Sumis. Ik houd van uitdagingen en wil zo veel mogelijk uit het leven halen. De mensen die dicht bij mij staan omschrijven mij als een rustig, attent, creatief en gedreven persoon die weet wat ze wil en daar voor gaat. In mijn vrije tijd houd ik ervan om erop uit te gaan met vrienden, een lekker hapje te eten en in het beste geval een mooie reis maken.

Alfred Wurtz - Facility Assistant
Gastvrij & servicegericht

Over Alfred Wurtz

Bij Sumis ben ik facility medewerker, ik verricht o.a. ondersteunende taken voor directie en de medewerkers. Gastvrij en servicegericht zijn de twee woorden die mij het beste omschrijven. Hiermee probeer ik iedere keer iets extra te betekenen voor de klant. Ik heb een passie voor kerkorgels en de bouw van deze instrumenten en ga vaak naar live concerten.Annemiek van der Velden - Logistic Assistant
Hart voor de zaak
Over Annemiek van der Velden

Ik ben sinds 2013 met veel plezier werkzaam bij Sumis en ik ben verantwoordelijk voor de goede verloop van de processen in het magazijn. De werkzaamheden zijn afwisselend en ik heb leuke collega's, het is een hecht team. In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik met mijn gezin naar de camping met mooi weer.

Sanne von Meijenfeldt - (Junior) Projectmanager
Kan niet bestaat niet
Over Sanne von Meijenfeldt

Na mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie ben ik in april 2015 als projectmanager begonnen bij Sumis Company. Ik ben perfectionistisch en heb graag de touwtjes in handen. Een project begeleiden van A tot Z past dan ook perfect bij mij. Sinds februari 2016 ben ik onderdeel geworden van team Sumis Direct. Een ambitieus jong team waarbij je vooral te maken hebt met veel verschillende klanten. Dit maakt elke dag anders!


Roy Bruijn - Supervisor Logistiek
Handen uit de mouwen!
Over Roy Bruijn

Mijn werk als Logistiek Supervisor is elke dag weer een uitdaging. Met veel plezier zorg ik samen met ons team dat opdrachten op de juiste wijze en op het juiste tijdstip geleverd worden. Ik ben een echte Rotterdammer in hart en nieren.Megan Meijer - Junior Project Manager
Great things never came from comfort zones
Over Megan Meijer

Dienstverlening, uitdaging en ontwikkeling. Dingen die ik zocht in een baan en heb gevonden bij Sumis als Jr. projectmanager. Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel wat te doen. Producties in goede banen leiden en daarbij de klant tevreden stellen, dat is het belangrijkste! Elke dag weer op zoek naar mogelijkheden en kansen. Hoe kan ik de klant 200% tevreden stellen? Er is geen opdracht die ik niet durf aan te gaan, ik ben een doorzetter en een optimist. Samen kunnen we alles! Met een achtergrond in de televisiewereld en op Schiphol ben ik nog een groentje op gebied van printmanagement, maar hier leer ik elke dag weer wat nieuws! Het volume van mijn telefoon staat op extra luid; kan ik u ergens mee helpen?!


Martine Josefsson - Projectmanager Logistiek
Imagination will bring you everywhere
Over Martine Josefsson

Als projectmanager bij Sumis Marketing Logistics doe ik wat ik het leukste vind om te doen namelijk het managen van projecten in een dynamisch bedrijf. Ik geloof in bedrijven die hun klanten op nummer 1 zetten en een stap extra doen voor het beoogde resultaat. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met familie en vrienden, aan het koken of op reis.

Yunita Ardiyase - HR Assistente
Over Yunita Ardiyase

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de drijfveren die mensen hebben om hun werk te doen. Vaak vroeg ik aan mensen in mijn omgeving; 'Waarom heb je voor deze baan gekozen?', 'Wat motiveert jou in je werk?' Na mijn opleiding Human resource management ben ik begonnen als HR-assistent  bij Sumis Company, in deze functie ondersteun ik de HR adviseur, fungeer als vraagbaak voor medewerkers maar ben ook verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en ad hoc werkzaamheden. Ik ben een bezig bijtje en combineer mijn werkzaamheden met een premaster; beleid, communicatie en organisatie aan de VU. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten met mijn vriendinnen, nieuwe steden bezoeken of naar de film.Caroline Slot - HR Manager
It's all about the people
Over Caroline Slot

Na het afronden van mijn hbo-opleiding, heb ik de eerste 6 jaar ervaring opgedaan als Recruiter aan zowel bureau- als klantzijde. In deze periode heb ik een grote passie ontwikkeld voor het werven en selecteren van kandidaten en het tot stand brengen van de perfecte match. De 7 jaren erna heb ik mij verder verdiept in het HR vak. Zo heb ik in deze periode een aantal generalistische HR & Recruitment rollen vervuld bij verschillende nationale en internationale bedrijven. Sinds juli 2016 werk ik met veel plezier als HR-adviseur bij Sumis. Wat me bijzonder aanspreekt bij Sumis is de enorme ambitie en het geloof in eigen kunnen, maar ook de open cultuur van waaruit snel wordt geschakeld. Ik ben er dan ook trots op om onderdeel uit te maken van dit team!

Luke Barter - Logistiek Assistant
Stille kracht
Over Luke Barter

Nadat ik mijn sport opleiding had afgerond, ben ik door omstandigheden de logistiek ingerold. Mijn werkzaamheden als logistiek assistent zijn erg variërend, dat vind ik prettig werken. Door middel van het continue zoeken naar verbetering verhoog ik de kwaliteit van onze dienstverlening. In mijn vrije tijd sport ik graag en hou ik van een feestje.Joeri de Bruin - Project Manager
I love it when a plan comes together.

Over Joeri de Bruin

Eind 2015 ben ik bij Sumis komen werken. Daarvoor heb ik als freelanceproject, traffic, operations manager gewerkt aan bureau- en klantzijde. Op dit moment ben ik in dienst van een heel leuk bedrijf, waar wij met passende diensten, advies en een héél prettige samenwerking werken aan iets moois: tevreden klanten.


Yan Tang - Finance Assistant
What the mind can concieve, it can achieve

Over Yan Tang

Na bijna 8 jaar werkzaam te zijn geweest op de controlepraktijk bij een accountantskantoor heb ik gekozen voor Sumis. Een nieuwe uitdaging voor mij aan de andere kant van het vak. Met mijn werkervaring en de studie Master Accounting & Control hoop ik goede aanvulling te kunnen geven aan het finance team. Als het maar even kan dan ben ik graag aan het reizen, eten en fotograferen.


Tijl Striethouldt - Project Manager
Don't limit your challenges, challenge your limits!

Over Tijl Striethouldt

Tijdens mijn loopbaan als Accountmanager in de grafische industrie heb ik mijn enthousiasme en professionaliteit altijd gecombineerd om de beste resultaten te behalen. In de rol van projectmanager voel ik mij als een vis in het water. Werken in een hecht team en met elkaar tot het uiterste gaan voor toonaangevende merken, dat is bij Sumis dagelijkse praktijk. De voldoening van een succesvol gelopen campagne is groot en voor mij persoonlijk een drijfveer van formaat. In mijn leven, dus ook in mijn werk, laat ik me graag uitdagen, zoek ik naar de juiste balans en vind ik het vooral belangrijk om plezier te hebben.

Linda van den Berg - Project Manager

Over Linda van den Berg

Na jaren bij grote retail organisaties te hebben gewerkt in verschillende facetten van Visual Merchandise en Marketing & Communicatie, heb ik in januari 2016 de overstap gemaakt naar Sumis Company. In mijn hoedanigheid als retail klant heb ik mij destijds gespecialiseerd in de offline kanalen zoals advertenties, magazines, DM's en met name instore POS-materialen. Pakketten waarbij ik nauw heb samengewerkt met externe bureaus en partners op account en creatie waaronder Sumis! Anno nu als projectmanager bij Sumis ligt mijn uitdaging om deze jarenlange klantervaring te gebruiken en om te zetten naar een proactief en waardevolle samenwerking met mijn klanten. Een traject waarbij de klanten worden ontlast en ik hen kan voorzien van advies, de oplossing aandraag, de controle uitvoer en daar waar nodig verbeter slagen maak. Kortom een mooi en leerzaam totaalpakket waarbij ik in de keukens mag kijken van verschillende grote retailers die ons land rijk is.Hester Arkes - Team Manager
Laat je niet gek maken

Over Hester Arkes

Sinds november 2015 ben ik werkzaam als Team Manager binnen het team van Sumis Direct. Bij Sumis Direct richten we ons met name op de MKB bedrijven binnen Nederland. In het team heb ik te maken met een club jonge mensen die relatief gezien nog aan de start van hun carrière staan. Mijn uitdaging zit hem in het aanbrengen van structuren binnen de operatie van deze leuke afdeling. Iedere dag is weer anders, niets is vanzelfsprekend en dat maakt het leuk!


Lauren Riethoff - Junior Inkoper
Over Lauren Riethoff

Na 2,5 jaar in de detachering gewerkt te hebben als Account Manager besloot ik de overstap te maken naar Sumis in de functie van inkoper. De klant voorzien van het beste materiaal, het juiste advies, voor de beste prijs geeft mij veel uitdaging in mijn werk. Daarnaast kijk ik goed om me heen naar nieuwe mogelijkheden zodat ook wij up-to-date blijven in deze dynamische markt die zo aan verandering onderhevig is. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het heerlijk om naar de bioscoop te gaan of te Netflixen op de bank.


Maarten Smit - Operator Prepress
Meten is weten
Over Maarten Smit

Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij reclamebureaus, de overstap gemaakt naar Sumis Company. Bij Sumis Company de "missing link" (mede) opgezet binnen de organisatie genaamd SUMIS STUDIO. Elke dag is weer een uitdaging om de juiste brug te slaan tussen creatie en productie.


Maarten Pordon - Sales Manager Sumis Direct
Well done is better than well said

Over Maarten Pordon

Tijdens en na mijn studie International Marketing Management heb ik gedurende 4 jaar gewerkt als marketing- en salesmedewerker bij een kleine B-to-B organisatie in Nederland en Amerika. Het verbinden van klanten en het persoonlijke contact met hen spraken mij direct aan. Binnen dit bedrijf heb ik mezelf verder ontwikkeld in het salesvak. Mijn doel is om van toegevoegde waarde te zijn voor klanten en mijn expertise met hen te delen. Ik haal veel energie uit goede relaties met klanten. Sinds begin 2017 ben ik aan de slag gegaan als Sales Manager voor Sumis Direct. Een flexibele organisatie met een instelling die bij me past.


Daniel Breet - Sales Manager Sumis Direct
Attitude is a little thing that makes a big difference

Over Daniel Breet

Na het behalen van mijn studie Commerciële Economie ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Faircom Media, waar ik verantwoordelijk was voor de verkoop van advertising en eventbranding bij beurzen. Na twee succesvolle jaren ben ik daar weggegaan om vier maanden door Azië te gaan backpacken. Na mijn terugkomst heb ik de volgende stap in mijn carrière kunnen zetten bij Sumis Direct waar ik sinds begin 2017 met veel energie en enthousiasme ben begonnen als Sales Manager. Ik ben verantwoordelijk voor het vinden van partijen om een sterke samenwerking mee aan te gaan. En dat allemaal met een brede glimlach en veel humor!