Mensen

Stefan Hijstee - COO / Managing Partner
De beste willen zijn!

Over Stefan Hijstee

Meer dan 20 jaar heb ik ervaring in retail, onder meer bij HEMA en Maxeda (voorheen Vendex KBB). In die jaren heb ik mij gespecialiseerd in procesverbetering en inkoop van Marketing en Advertising. In dat kader heb ik grote projecten geleid en serieuze besparingen gerealiseerd. Mijn passie is om altijd de beste te willen zijn.

Marc Smeitink - CCO / Managing Partner
Zorgen voor een win-win situatie

Over Marc Smeitink

Na mijn studie marketing & management heb ik diverse sales en marketingfuncties bekleed in de uitgeverij en grafische branche. In deze functies heb ik mij altijd gericht op procesoptimalisatie van de samenwerking tussen leverancier en klant met als uitgangspunt een win-win situatie te creëren. Bij Sumis ben ik naast managing partner verantwoordelijk voor alles wat zich commercieel rondom onze klanten afspeelt.  


Ferry Bol - Creative Director / Managing Partner
Creativity is intelligence having fun

Over Ferry Bol

Na mijn grafische studie en hbo Communicatie ben ik begonnen in het veld van Retail & Fashion. Nog steeds ligt daar mijn grote liefde, maar heb mij in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot allround Creative binnen diverse grote bureaus. Na in 2011 mijn eigen activatiebureau FEL te zijn gestart, zijn wij in 2015 aangesloten bij Sumis Company. Inmiddels ben ik naast mijn taak als Creative Director bij FEL ook onderdeel van de directie binnen Sumis.


Koen de Groot - Managing Partner

Over Koen de Groot

Hai there, Nice to meet you, my name is; Koen de Groot. Mijn drive zit in de business en de ontwikkeling van onze klanten. En daarmee in de ontwikkeling en de innovatie van Sumis Company. In een lekker draaiend team en een hecht partnership met een klant de projecten slimmer aanpakken dan een ander. En daarmee plussen. Daar word ik blij van. Dus laten we weer dingen durven en de eindeloze digital mogelijkheden zoveel mogelijk omarmen…


Jolanda Groot - Management Assistant
Efficiënt & creatief

Over Jolanda Groot

In mijn werk als managementassistente komen al mijn interesses en vaardigheden bij elkaar. Ik houd ervan om dingen in goede banen te leiden en om mensen te ontzorgen. Mijn kritische blik als tolk/vertaler Frans en Engels komt daarbij goed van pas. Ik houd oa. deadlines in de gaten, beheer agenda's, organiseer bedrijfsuitjes/evenementen en sla hierbij een brug tussen het management en de mensen op de werkvloer, wat ik erg leuk vind! 


Mariska Bakker - HR Manager

Over Mariska Bakker


Klaas Jung - IT Director

Over Klaas Jung
Maarten van der Velden - Business Development Director
Excellence is not a skill. It’s an attitude.

Over Maarten van der Velden

Na de Frederic Muller Akademie ben ik werkzaam geweest voor verschillende uitgeverijen zoals Reed Elsevier en NRC Media. Hiervoor was ik Sales Director bij NRC Media verantwoordelijk voor de advertentieverkoop van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Daarvoor heb ik zelfstandig het tijdschrift Peugeot Expo Magazine uitgegeven. In mijn vrije tijd coördineer ik het jeugdvoetbal bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden.


Job Bogaard - Operations Director
Over Job Bogaard

Na mijn studie HTS Bedrijfskunde in Alkmaar ben ik een Master bedrijfskunde gaan doen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Mijn kennis heb ik vervolgens ingezet bij bedrijven als Heineken, Reckitt Benckiser en Staples. Na deze ervaringen ben ik de uitdaging aangegaan bij Sumis als Procurement Manager. De dynamiek, ambitie & drive van de organisatie maakt de functie voor mij uitdagend. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of basketball, bezoek ik theaters en concerten en coach ik een jeugd voetbalteam.


Danielle Nootebos - Client Service Director
Wacht niet op een goede dag, maak er één!

Over Danielle Nootebos

Na mijn studie Internationaal Management heb ik diverse functies bekleed in snelgroeiende organisaties op gebied van commercial operations en sales marketing management. Van Boomerang Media, Modefabriek tot Bjorn Borg en diverse bureau ervaring opgedaan bij Saatchi & Saatchi als Achtung! op klanten als Vodafone, Samsung, Volkswagen en DE. Bij Sumis heb ik nu als lead CSD de kans om klanten te begeleiden en te inspireren in het diverse marketing landschap. Een goede samenwerking begint door goed te luisteren en op het juiste moment met de juiste oplossing te komen.Jeroen Klomp - Manager Finance
Dream big and dare to fail

Over Jeroen Klomp

Na mijn studie mbo-bedrijfsadministratie heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties op de Finance-afdeling. Door middel van deze praktijkervaring heb ik mij opgewerkt tot Finance Manager. Bij Sumis oefen ik deze functie sinds eind december 2011 met veel plezier uit. Veelzijdige baan waar geen dag hetzelfde is. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar voetbal en besteed ik veel tijd aan mijn twee dochters.

Mirjam de Groot - HR Officer

Over Mirjam de Groot


Evert-Jan Hellemink - Director Logistics
Vraag jezelf altijd af of het niet slimmer kan

Over Evert-Jan Hellemink

Sinds 2012 ben ik eindverantwoordelijk voor de Sumis Marketing Logistics. Men omschrijft mij als een resultaatgerichte People-manager, met een sterke affiniteit voor grafische-, logistieke-en marketingprocessen. Daarbij heb ik een sterke focus op kwaliteit, effectiviteit en innovatie. Hierdoor kan ik klanten goed adviseren over het optimaal inrichten van nieuwe diensten, processen en procedures. Ik ben trots op het mooie bedrijf Sumis en werk er met veel plezier. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en vlieg ik graag 'virtueel' in de Boeing 737-800NG.

Bas Otte - Team Manager
Samen werken en samen doen!

Over Bas Otte

Na de middelbare school ben ik begonnen in een drukkerij als leerling drukker en steeds de drive gehad om te willen leren en doorgroeien. Na 15 jaar grafische industrie heb ik de overstap gemaakt naar Sumis, in de functie van teammanager van een groep gedreven specialisten. Ik ben beschouwend, praktisch en vind het een uitdaging om ons team steeds beter, leuker en effectiever te maken.


Joost Baumeister - Project Manager
Oog voor detail

Over Joost Baumeister

In 1989 ben ik het Grafische vak ingerold als leerling offsetdrukker. Begonnen bij kleine bedrijfjes waar ik mij alle facetten van dit vak heb meester gemaakt, van letterzetten tot brochures hechten en doorgegroeid tot bedrijfsleider. In januari 2011 ben ik bij Sumis gekomen om hun prachtige team projectmanagers te versterken. Hier kan ik mijn 'hands on' mentaliteit goed kwijt. Oplossingsgericht als ik ben, houd ik wel van een uitdaging. In mijn vrije tijd vind je me vaak op de racefiets, schaats, klussend of achter mijn fotocamera.Leonie Baten - Project Manager Direct
Whatever you are be a good one!

Over Leonie Baten

In 2011 ben ik begonnen als projectmanager bij Sumis Printmanagement. In 2015 heb ik een switch gemaakt naar Sumis Direct. Binnen Sumis Direct werk ik met veel plezier voor verschillende klanten van klein naar groot en heb ik mij gespecialiseerd in de Sumis Local - een tool die wij aanbieden waar je als klant in je eigen tailor made webshop drukwerk kunt bestellen. Ik ben erg gericht op service, hou van een uitdaging en los problemen graag op! Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie en maak ik graag (strand)wandelingen met mijn hond. Daarnaast hou van lekker eten/drinken en een feestje op zijn tijd!


Arjan Bodewits - Project Manager
Samen een mooi product maken
Over Arjan Bodewits

Na mijn opleiding aan de grafische school heb ik bij verschillende drukkerijen gewerkt verspreid over Nederland. In 2001 ben ik als projectmanager gaan werken bij Sumis. Daar ben ik een deskundig en betrouwbaar aanspreekpunt voor mijn klanten. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de fiets en ben ik graag aan het fotograferen. Deze twee hobby's komen bij elkaar op de diverse fietsvakanties die ik maak.

Jeannette van Duin - Project Manager
Luisteren naar de klant dat is belangrijk
Over Jeannette van Duin

Na mijn studie Grafisch Management ben ik werkzaam geweest bij o.a. een promotieartikelen bedrijf, webshop voor geboorte- en huwelijkskaarten en als leerling-verpleegkundige. In 2008 ben ik bij Sumis begonnen als assistent projectmanager en sindsdien doorgegroeid naar projectmanager. Door mijn verschillende achtergronden heb ik geleerd te luisteren, de klant centraal te stellen en daarop te acteren. In mijn vrije tijd ben ik veel in de duinen of in de stad te vinden.Evelien Faber - Project Manager
Controle is mijn passie

Over Evelien Faber

Na 22 jaar gewerkt te hebben bij diverse reclame- en printmanagementbureaus kwam ik in 2009 bij Sumis terecht als Project Manager, nu bijna 8 jaar later kan ik terugkijken op enerverende periode. Sumis gaat voor Save Time, Save Hassle Save Money, dit zijn termen waar ik mij als persoon helemaal bij aansluit. Niets kan mij blijer maken dan een klant die tevreden is over een goed verlopen project. Om dit te bereiken werk ik hard en zorg ik dat ik altijd in control ben, ik heb oog voor detail en vind het belangrijk om te zorgen dat een klant alle vertrouwen in mij heeft.

Georgette Halkes - Intelligence Consultant
Retailers helpen hun doelgroep te vinden

Over Georgette Halkes

15 jaar geleden ben ik als junior D(N)M specialist begonnen en intussen doorgegroeid naar Intelligent Consultant. Hierbij help ik onze klanten d.m.v. allerlei data en onze in & around store marketingkennis dat de reclameboodschappen bij de juiste doelgroep wordt gezien/gelezen. In de loop der jaren is er in dit vakgebied een hoop veranderd; folderverspreiding was 15 jaar geleden een echt massa medium, nu is de markt gelukkig bijna zover zijn dat de folder als een DM stuk gezien kan gaan worden. Iets waarvan ik al een aantal jaren bezig ben om dit te promoten.

 Fred van Ockenburg - Sales Manager
Er is altijd (minimaal) één passende oplossing!
Over Fred van Ockenburg

Door mijn jarenlange ervaring in het 1 op 1 contact leggen tussen merken en consumenten weet ik hoe belangrijk ‘De Vloer’ is voor de retailer en de producent. Bij Sumis krijg ik de kans om die kennis in te zetten voor onze klanten om ervoor te zorgen dat hun boodschap optimaal wordt uitgedragen. Of het nu gaat met de eigen communicatie van de retailer of de productinformatie van de producent wij kunnen u helpen om dit proces optimaal te laten verlopen.


Guido Hes - Project Manager
Keep It Short and Simple

Over Guido Hes

Voor Sumis werkte ik in de Grafische branche en de Uitgeverij wereld, hierin heb ik alles geleerd van het print proces. In de meer dan 17 jaar dat ik voor Sumis werk heb ik voor verschillende klanten gewerkt. Mijn kracht is dat ik allround ben en goed de processen in een digitale tool kan vertalen, wat bij de klant een tijdbesparing en kosten besparing oplevert. Ben gelukkig getrouwd met Ottolien en we hebben samen twee super zonen.


Jeroen Kentie - Project Manager
'dat gaan we regelen'

Over Jeroen Kentie

Na afronding van de Grafische MTS ben ik onder meer werkzaam geweest bij drukkerijen, premedia bedrijf, reclame- en mediabureau. Ik heb helemaal mijn draai gevonden in het grafisch project en proces­management. Mijn missie is om, zonder de belangen van de stakeholders uit het oog te verliezen, altijd het optimale resultaat voor de klant te realiseren.

Marjolein Koppenberg - Project Manager
Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Over Marjolein Koppenberg

Via accounts als V&D, Hunkemöller en Perry Sport ben ik sinds 2012 gedetacheerd op de grafische afdeling van ABN AMRO. Mijn creatieve inslag komt me hier zeer goed van pas. Het ontzettend leuk om met allerlei mensen met de meest uiteenlopende achtergronden samen te werken. Om bij te blijven heb ik mijn NIMA A diploma gehaald en ben ik nu bezig met een cursus Projectmanagement. In mijn vrije tijd lees ik veel, laat de hond uit, skate, fiets en zwem graag.Thijs Lottman - Senior Inkoper
Het beste resultaat behalen

Over Thijs Lottman

Na mijn middelbare school ben ik in de grafische industrie gaan werken bij Grafisch Bureau van Dijk, later Van Dijk Printmanagement. In 2005 ben ik gaan werken bij Cendris Printmanagement in Den Haag om na 2 jaar te gaan werken bij Sumis in Amsterdam, waar ik inmiddels een aantal jaren werk. Met veel plezier probeer ik elke dag het beste resultaat voor de klant te behalen.


Aafke Molenaar - Project Manager
De klant staat bij ons centraal

Over Aafke Molenaar

Mijn opleiding Communicatiemanagement en jaren ervaring in diverse productieomgevingen in de grafische branche komen perfect samen in mijn functie als Project Manager bij Sumis. Werk wat ik met zeer veel plezier doe. Het is mijn taak de klant te ontzorgen en dit op een efficiënte & inzichtelijke manier te doen. Ik ben er trots op om de klant te kunnen ondersteunen en onderdeel te zijn van de projecten!


Alous van Nieuwkerk - Project Manager
Samen met klant en collega's het optimale bereiken

Over Alous van Nieuwkerk

Inmiddels werk ik alweer bijna 4 jaar bij Sumis Company. Begonnen als projectmanager op het account V&D, werk ik inmiddels als project manager voor zowel Print Management als FEL. Het management van projecten van scratch af aan liggen helemaal in mij straatje. Verbanden leggen, flexibel, stressbestendig en vrolijk zijn eigenschappen die mij typeren. 


Klazina Paul - Project Manager
Het printloket is mijn passie!

Over Klazina Paul

In januari 2010 ben ik begonnen bij Sumis Printmanagement als projectmanager en heb ik voornamelijk gewerkt op het ‘de Bijenkorf’-account.  Hier verzorgde ik o.a. de gehele luxe cadeauverpakkingslijnen, zoals themaverpakkingen voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Sint en Kerst. Ook beheerde ik de Brand Identity van dit mooie merk.  

Naast de Bijenkorf heb ik ook gewerkt op het ‘&C Media’-account.  Ik was nauw betrokken bij de lancering van dit mooie mediaplatform  en heb bijgedragen aan het opzetten van het nieuwe maandblad van Chantal Janzen – &C.

Na ruim zeven jaar was het tijd voor wat nieuws binnen Sumis en heb ik de overstap gemaakt naar Sumis Direct. Hier ben ik nu werkzaam op het ‘Koninklijk Ahold Delhaize’-account en ben ik drie dagen per week extern te vinden in Zaandam. Ik beheer daar een printloket, waar ik graag alle vragen omtrent drukwerk beantwoord en me focus op de verbetering van alle services en dienstverlening binnen dit mooie concern.


Bianca van Oevelen - Project Manager
Focus on the good

Over Bianca van Oevelen

Na mijn opleiding op de Grafische school heb ik in diverse functies geleerd dat goed overleg, samenwerking en snel schakelen met zowel klanten als leveranciers het belangrijkste is om tot een goed en positief resultaat te komen. Met deze kennis ben ik op 1 mei 2000 gestart als projectmanager bij Sumis. In mijn functie als projectmanager ben ik als een vis in het water; overleggen, samenwerken, snel schakelen en het contact met zowel klanten als leveranciers maakt dat ik hier volledig op mijn plek zit.

Machiel Oudheusden - Project Manager
Go the extra mile for the client

Over Machiel Oudheusden

Met projectmanagement heb ik reeds 20 jaar ervaring, waarvan ruim 10 jaar in de retail. Mijn sterkte is om bij complexe veeleisende projecten en klanten mijn brede productkennis in te zetten en met een gezonde passie te werken aan een optimaal resultaat. Ik hou van sociaal gerichte uitdagingen, na met ons Sumis fietsteam deel te hebben genomen aan de Alp d'huzes zou ik dolgraag mee willen doen voor het goede doel aan de Noordkaap Challenge, Mongol Challenge of de Peking Challenge.
Jan Overtoom - Project Manager
Verbeteren van onderlinge samenwerking

Over Jan Overtoom

Mijn gehele werkzame leven speelt zich af in de grafische branche. Ik heb als accountmanager bij diverse dtp studio's gewerkt. Om niet stil te blijven staan in mijn ontwikkeling heb ik diverse bedrijf gerelateerde opleidingen gevolgd, Waaronder Hoger Management Communicatiemedia bij Stivako. Sinds 2013 werk ik bij Sumis, de specialist in het managen van creatie en productie van alle marketing en communicatiematerialen. Veel energie haal ik uit het mee denken met de klant en het aandragen van nieuwe ideeën en producten.

Anja Peters van Neijenhof - Assistant Finance Manager
Do it right the first time

Over Anja Peters van Neijenhof

Kwaliteitsmanagement is voor mij een “must” voor elk bedrijf. Sumis Printmanagement is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Als Projectleider ISO mag ik dit proces begeleiden en ook de interne audits uitvoeren. Vanuit Finance werk ik nauw samen met de collega’s van Sales, Procurement en Operations om uitvoering te geven aan de overeengekomen afspraken en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en leveranciers. Mijn grootste hobby is mijn gezin en daarnaast volg ik een studie Nieuwgrieks, omdat ik een fascinatie heb voor de Griekse taal & cultuur en Griekenland mijn favoriete vakantieland is.


Björn de Vaal - Senior Inkoper
Beste inkoop realiseren

Over Björn de Vaal

Na mijn Grafische opleiding Commercieel Management ben ik direct als inkoper van marketing en communicatiematerialen aan de slag gegaan. Beginnend bij een klein intermediair bureau, via een rotatiedrukkerij, een ontwerpstudio en Philips, in 2012 bij Sumis terecht gekomen. Naast het analyseren van processen en hiermee de beste inkoop realiseren vind ik mijn uitdaging tevens in mijn grootste hobby, wildwaterkanoën.


Wilma Vallenduuk - Project Manager
At your service!

Over Wilma Vallenduuk

Na een opleiding voor chemisch analiste ben ik de grafische branche ingerold en kwam ik erachter dat het begeleiden van projecten op mijn lijf geschreven was. In de avonduren heb ik mijn grafische kennis bijgespijkerd en inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als projectmanager. Als het bekende 'spin in het web', voel ik me helemaal in mijn nopjes. De projecten van a tot z begeleiden en tot een goed einde te brengen is mijn missie. In mijn vrije tijd kun je me hardlopend of wandelend tegen komen in het mooiste duingebied van Nederland (Bergen/Schoorl).


Manon van der Stok - Projectmanager Logistiek

Over Manon van der Stok

Mijn werk als projectmanager is divers en uitdagend. Stressbestendig, efficiënt en betrokken zorg ik ervoor dat de projecten van begin tot eind worden begeleid en uitgevoerd. Dit doe ik natuurlijk samen met mijn collega’s, mijn ‘partners in crime’. In mijn vrije tijd tennis ik veel, ga ik graag op wintersport (ik ben gek op skiën!) en vind ik het leuk om op reis te gaan.
 


Leon van der Meer - Supervisor Logistiek
Logistiek = logisch nadeken

Over Leon van der Meer

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest in de horeca was het tijd voor een carrièremove. Via via kwam ik in contact met Sumis Marketing Logistics. Nu ben ik een aantal jaren werkzaam als Logistiek Supervisor. De uitdaging is om, met elkaar, de processen volledig te optimaliseren en daar ook verantwoordelijk voor te zijn. Sumis biedt ons de kans om onszelf verder te ontwikkelen en daar wil ik zeker gebruik van maken. Mijn vrije tijd wordt volledig opgeslokt door de sportieve activiteiten van mijn twee kinderen en ik moet zeggen, ik vind dat heerlijk.Thomas Vos - Project Manager
Over Thomas Vos

Tijdens mijn studie commerciële economie heb ik diverse functies bekleed in de sales en (field) marketing. Vanuit deze functie ben ik terecht gekomen bij Sumis waar ik nu verantwoordelijk ben voor het opzetten van de nieuwe plaatsingsservice. Hierbij heb ik een sterke focus op kwaliteit, efficiëntie en professionaliteit. Het woord 'ontzorgen' staat hierin centraal. Met mijn hands on mentaliteit voel ik mij op de juiste plek als projectmanager bij Sumis Marketing Logistics. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennis- en golfbaan.

Ria Tollenaar - Facility Assistant
Visitekaartje van Sumis zijn
Over Ria Tollenaar

Na mijn middelbare school M.M.S. ben ik verkoopmedewerkster bij een computerbedrijf geweest en daarna 12½ jaar als Hoofd Algemene Zaken & Secretariaat gewerkt bij de Gemeente Amsterdam waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met leidinggeven en presenteren. Sinds 1 oktober 2012 werk ik bij Sumis als gastvrouw. Dus mocht u eerdaags bij Sumis langskomen zal ik degene zijn die u verwelkomt. In mijn vrije tijd ben ik mantelzorger en geniet ik van mijn gezin en kleindochter.


Annick van Geel - Junior Projectmanager
Over Annick van Geel

Na mijn diploma HBO Management, Economie en Recht te hebben behaald, ben ik twee maanden gaan reizen door Azië. In november 2016 ben ik met enthousiasme gestart als Junior Projectmanager bij Sumis. Ik houd van uitdagingen en wil zo veel mogelijk uit het leven halen. De mensen die dicht bij mij staan omschrijven mij als een rustig, attent, creatief en gedreven persoon die weet wat ze wil en daar voor gaat. In mijn vrije tijd houd ik ervan om erop uit te gaan met vrienden, een lekker hapje te eten en in het beste geval een mooie reis maken.


Alfred Wurtz - Facility Assistant
Gastvrij & servicegericht

Over Alfred Wurtz

Bij Sumis ben ik facility medewerker, ik verricht o.a. ondersteunende taken voor directie en de medewerkers. Gastvrij en servicegericht zijn de twee woorden die mij het beste omschrijven. Hiermee probeer ik iedere keer iets extra te betekenen voor de klant. Ik heb een passie voor kerkorgels en de bouw van deze instrumenten en ga vaak naar live concerten.Annemiek van der Velden - Logistic Assistant
Hart voor de zaak
Over Annemiek van der Velden

Ik ben sinds 2013 met veel plezier werkzaam bij Sumis en ik ben verantwoordelijk voor de goede verloop van de processen in het magazijn. De werkzaamheden zijn afwisselend en ik heb leuke collega's, het is een hecht team. In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik met mijn gezin naar de camping met mooi weer.

Megan Meijer - Junior Project Manager
Great things never came from comfort zones
Over Megan Meijer

Dienstverlening, uitdaging en ontwikkeling. Dingen die ik zocht in een baan en heb gevonden bij Sumis als Jr. projectmanager. Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel wat te doen. Producties in goede banen leiden en daarbij de klant tevreden stellen, dat is het belangrijkste! Elke dag weer op zoek naar mogelijkheden en kansen. Hoe kan ik de klant 200% tevreden stellen? Er is geen opdracht die ik niet durf aan te gaan, ik ben een doorzetter en een optimist. Samen kunnen we alles! Met een achtergrond in de televisiewereld en op Schiphol ben ik nog een groentje op gebied van printmanagement, maar hier leer ik elke dag weer wat nieuws! Het volume van mijn telefoon staat op extra luid; kan ik u ergens mee helpen?!Kitty Albitrouw - Project Manager
Rise up and attack the day with enthusiasm

Over Kitty Albitrouw

Na het behalen van mijn bachelor Communicatie Creatief kon ik als Creative marketing assistant aan de slag bij Universal Pictures Benelux waar ik mijn eerste ervaring opdeed met displays en diverse POS-materialen. Van daaruit kwam ik terecht bij FHV BBDO waar mijn carrière in de reclame van start ging om vervolgens als projectmanager in de retail terecht te komen. Hierdoor heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van off- en online DM-campagnes, POS materialen voor retailers enorm verrijkt en ontwikkeld. Ik ben een hands-on persoon met een can-do mentaliteit die projecten met de nodige passie van concept tot uitvoering begeleidt tot het gewenste resultaat. In mijn vrije tijd doe ik o.a. graag aan yoga om te ontladen en nieuwe energie terug te krijgen.

Martine Josefsson - Projectmanager Logistiek
Imagination will bring you everywhere
Over Martine Josefsson

Als projectmanager bij Sumis Marketing Logistics doe ik wat ik het leukste vind om te doen namelijk het managen van projecten in een dynamisch bedrijf. Ik geloof in bedrijven die hun klanten op nummer 1 zetten en een stap extra doen voor het beoogde resultaat. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met familie en vrienden, aan het koken of op reis.


Joeri de Bruin - Project Manager
I love it when a plan comes together.

Over Joeri de Bruin

Eind 2015 ben ik bij Sumis komen werken. Daarvoor heb ik als freelanceproject, traffic, operations manager gewerkt aan bureau- en klantzijde. Op dit moment ben ik in dienst van een heel leuk bedrijf, waar wij met passende diensten, advies en een héél prettige samenwerking werken aan iets moois: tevreden klanten.Yan Tang - Finance Assistant
What the mind can concieve, it can achieve

Over Yan Tang

Na bijna 8 jaar werkzaam te zijn geweest op de controlepraktijk bij een accountantskantoor heb ik gekozen voor Sumis. Een nieuwe uitdaging voor mij aan de andere kant van het vak. Met mijn werkervaring en de studie Master Accounting & Control hoop ik goede aanvulling te kunnen geven aan het finance team. Als het maar even kan dan ben ik graag aan het reizen, eten en fotograferen.


Tijl Striethouldt - Project Manager
Don't limit your challenges, challenge your limits!

Over Tijl Striethouldt

Tijdens mijn loopbaan als Accountmanager in de grafische industrie heb ik mijn enthousiasme en professionaliteit altijd gecombineerd om de beste resultaten te behalen. In de rol van projectmanager voel ik mij als een vis in het water. Werken in een hecht team en met elkaar tot het uiterste gaan voor toonaangevende merken, dat is bij Sumis dagelijkse praktijk. De voldoening van een succesvol gelopen campagne is groot en voor mij persoonlijk een drijfveer van formaat. In mijn leven, dus ook in mijn werk, laat ik me graag uitdagen, zoek ik naar de juiste balans en vind ik het vooral belangrijk om plezier te hebben.

Hester Arkes - Client Manager
Laat je niet gek maken

Over Hester Arkes

Sinds november 2015 ben ik werkzaam binnen team Sumis Direct. Perfecte service en oprechte aandacht voor klanten vind ik heel erg belangrijk in ons werk. Als Client Manager ligt mijn focus op het optimaliseren en uitbouwen van de klant. Ik streef ernaar dat klanten ons zien als samenwerkingspartner en niet zozeer alleen als leverancier.Lauren Riethoff - Junior Inkoper
Over Lauren Riethoff

Na 2,5 jaar in de detachering gewerkt te hebben als Account Manager besloot ik de overstap te maken naar Sumis in de functie van inkoper. De klant voorzien van het beste materiaal, het juiste advies, voor de beste prijs geeft mij veel uitdaging in mijn werk. Daarnaast kijk ik goed om me heen naar nieuwe mogelijkheden zodat ook wij up-to-date blijven in deze dynamische markt die zo aan verandering onderhevig is. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het heerlijk om naar de bioscoop te gaan of te Netflixen op de bank.

Rai Eeswijk - Finance Assistant
Never give up in life
Over Rai Eeswijk

Drie jaar lang heb ik genoten van mijn studie Assistent Accountant, waarna ik ben gestart bij The Royal Bank of Scotland als AP Analist. Mijn interesse in het vak nam alleen maar toe. Om mijn kennis uit te breiden heb ik ervoor gekozen om naast mijn werk een vervolgopleiding te doen. Sinds twee jaar volg ik de studie Fiscaal Recht & Economie. Ik ben in januari 2017 begonnen bij Sumis. Sumis biedt mij de ruimte om mijn kennis toe te passen in de praktijk. In mijn vrije tijd verblijf ik graag in de sportschool of op het voetbalveld.Dave Sluis - Senior Buyer

Over Dave Sluis

Sinds 1998 houd ik mij bezig met de inkoop en begeleiding van offline communicatie middelen. De eerste jaren heb ik bij verschillende drukkerijen gewerkt.
In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar “klantzijde” en in diverse retail/ home shopping bedrijven de rol van inkoper/ productie begeleider gehad.
Inmiddels weet ik dat vakkennis, gecombineerd met een goed netwerk essentieel is om klanten het beste te kunnen bieden.
Laat dat nu precies zijn waar ik mij elke dag graag en met veel passie voor inzet: Telkens weer voor het beste resultaat gaan!


Dave Metz - Project Manager

Over Dave Metz

Kars de Graaf - Creatief DTP'er

Over Kars de Graaf
Daniël van der Laan - Project Manager

Over Daniël van der Laan


Kaj Schönherr - Merchandiser

Over Kaj Schönherr

Robbert Jan Blekemolen - Project Manager

Over Robbert Jan Blekemolen

Dennis Bouws - Project Manager

Over Dennis Bouws