Inspireer mij
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Sumis Company onderdeel van de Altavia Group

17/05/2017

Sumis Company maakt vandaag bekend dat het onderdeel wordt van de Altavia Group. Met deze toetreding versterkt Sumis Company haar marktleiderschap in marketingcommunicatie en printmanagement. Altavia is een gerenommeerd, onafhankelijk internationaal netwerk van marketingcommunicatiebedrijven dat voor tal van grote internationale klanten werkt. Door de overname van Sumis Company versterkt Altavia zijn dienstverlening en aanwezigheid in de Benelux.

Sumis Company is de marktleider op het gebied van in & around store marketingservices in de Benelux. Met de acquisitie door de Franse Altavia Group bundelen beide ondernemingen hun krachten in strategie, tooling en marketingservices.

Markttransformatie
Sumis Company blijft graag de stormachtige ontwikkelingen in de fysieke retailmarkt voor. Het bedrijf heeft daartoe een tijd geleden al een transformatie ingezet. "Met Altavia’s expertise op het gebied van digitale en mobiele communicatie, en hun onderzoeksdata en tooling, wordt onze uitgebreide kennis en ervaring van retail uitstekend aangevuld. Via Altavia krijgen wij bovendien de mogelijkheid om internationaal georiënteerde bedrijven nog beter te bedienen. Dat is waar we samen met Altavia het verschil maken", aldus Stefan Hijstee, COO van Sumis Company.

Internationale ambities
Het in Amsterdam gevestigde Sumis Company heeft de afgelopen jaren haar dienstverlening verbreed. Naast printmanagement zijn er logistieke marketing diensten toegevoegd die geserviced worden vanuit een eigen warehouse in Zoetermeer. Recentelijk kwam daar ‘merk en activatie’ bij door de integratie van het Amsterdamse reclamebureau FEL. Ook voor FEL biedt het Altavia netwerk volop kansen; "Het is een vooruitstrevend netwerk waarin de bureau’s kennis delen, samenwerken en van elkaars krachten gebruik maken. Creatief, strategisch en commercieel opent dat deuren en verwachten we de nodige kansen te verzilveren", aldus Koen de Groot, Managing Director FEL.

Nieuwe klanten
Didier De Jaeger, VP van Altavia Europa is verheugd over de overname van Sumis Company. "Onze aanwezigheid in de Benelux retailmarkt krijgt hiermee een enorme boost. Wij verwachten samen met Sumis Company onze positie de komende jaren verder uit te bouwen met vooruitstrevende dienstverlening. De samenwerking heeft zijn eerste vruchten al afgeworpen; Op dit moment zijn al nieuwe, aansprekende klanten, zoals Nutricia, aan boord gekomen bij Sumis Company door de integratie in het Altavia Netwerk."

De directie van Sumis Company blijft ongewijzigd en wordt gevormd door Marc Smeitink, Stefan Hijstee, Ferry Bol en Koen de Groot.