Inspireer mij
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Winnaar Sumis MVO-aanmoedigingsprijs 2016

13/01/2017

Printing Partners is verkozen tot meest duurzame leverancier van 2016. De MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een van de velen leveranciers uit de grafische sector, waarmee Sumis Printmanagement samenwerkt.

Printing Partners is verkozen tot meest duurzame leverancier van 2016. De MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een van de velen leveranciers uit de grafische sector, waarmee Sumis Printmanagement samenwerkt. De winnaar werd 5 oktober jl. bekend gemaakt tijdens de vierde editie van ‘Sumis Connects’, een jaarlijks terugkerend leveranciersevenement van Sumis met dit jaar als thema ‘Grenzen Verleggen’.

Om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te stimuleren rijkt Sumis jaarlijks de MVO-aanmoedigingsprijs uit, naast de Supplier of the Year Award. Wij doen dit omdat MVO een steeds grotere rol speelt als het gaat om de leveranciersselectie. Deze prijs is dit jaar gewonnen door Printing Partners. Sylvia Melis: ’Wij zijn erg blij met deze prijs. Tegelijkertijd hadden we hem stiekem vorig jaar al verwacht. Waar certificaten en dergelijke vaak behaald worden voor een plekje op de website, zit MVO in ons DNA’.