Over onsSumis Company is een full service marketingorganisatie die end-to-end oplossingen biedt met een focus op in & around store communicatie. Sumis is dé specialist als het gaat om creatie, inkoop en distributie van alle marketingmaterialen, binnen alle kanalen.  

Tegenwoordig hebben marketeers te maken met een verscheidenheid aan communicatiekanalen en een toenemend aantal campagnes. Als gevolg hiervan wordt het voor marketingorganisaties steeds moeilijker om het proces en de kosten goed op elkaar aan te laten sluiten. Dit is het moment waarop Sumis van toegevoegde waarde is voor uw organisatie. 

Want hoe briljant een campagne idee ook is, als de executie niet goed is en de materialen niet op de juiste tijd op de juiste plek zijn, wordt het geen succes. De merkbelofte van Sumis is om opdrachtgevers voortdurend tijd, gedoe en geld te besparen.

Sumis is sinds 1975 uitgegroeid tot de marktleider in haar vakgebied. Met een sterke focus op retail zijn zij de in & around store specialist geworden. Zij bieden een transparante samenwerking waarin optimalisatie, inkoopvoordeel en ketenintegratie centraal staan.

 in and around store