Sumis + Gall&GallOctober 20, 2015

Nieuwe huisstijl

Gall & Gall heeft sinds 5 oktober een nieuwe visuele identiteit. Niet alleen het logo, ook alle POS materialen, DM’s, de huis-aan-huis folder en het magazine hebben een complete facelift ondergaan. Het logo verwijst naar de sterke roots: sinds 1884. Dat was het jaar waarin Maria Gall haar slijterij opende. Haar motto was ‘Geen order te groot, geen order te klein, geen order te ver’. En hoewel de tijden zijn veranderd, is de passie om klanten te helpen en inspireren gebleven. In de 600 Gall & Gall winkels in Nederland kunnen mensen genieten van de mooiste hobby die er bestaat, drank!

Gall & Sumis

Sumis Printmanagement, heeft met haar ervaren Projectmanagers een hoop kennis in huis over drukwerk. Zij hebben meegedacht in de mogelijkheden om Gall & Gall een robuuster, stoerder imago te geven. Het letterlijk proeven en voelen van de passie van hobbisten was hierbij het uitgangspunt.  Zo hebben we het magazine “PROEF!” een nieuw, groter, formaat gegeven met een ruwe UV-lak op het omslag. Zo is de “ruwheid”, het stoere, zelfs te voelen. Daarnaast is, op aanraden van Sumis, de DM een vierkante 8 pagina selfmailer geworden. Kort en krachtig. Als final touch is de huis-aan-huis folder ook een stuk groter geworden. Opvallend in het folder-pakket.

Save time, save hassle save money

Sumis is nauw betrokken geweest bij deze transformatie van Gall & Gall. Zo is de hele look&feel compleet vernieuwd in onze online publisher Sumis Business (online opmaaksysteem). Hierdoor kan Gall & Gall door het uploaden van één enkel Exell-overzicht met één druk op de knop al haar schapkaarten automatisch genereren. Zo bespaart Gall & Gal een hoop tijd, gedoe en kosten. Bovendien wordt er op deze manier voor gezorgd dat elke Gall & Gall winkel de zelfde look & feel hanteert.

Tot aan de livegang

Naast de sourcing van alle materialen en implementeren van de huisstijl in IT systemen heeft Sumis Printmanagement ook de betrokken Reclame Bureau’s, Suppliers en Lithograaf van planningen voorzien waarbij het doel was om alle communicatiematerialen die Gall&Gall “in and around store” voert op 5 oktober live te hebben. En… dat is gelukt!