Sumis Marketing Logistics gaat verhuizen!August 24, 2016

Nee, niet ons hoofdkantoor in Amstelveen, maar ons logistieke gedeelte is klaar voor een grote verandering. Vanaf 5 september is Sumis Marketing Logistics gevestigd in het nieuwe pand in Zoetermeer. We verhuizen niet omdat we moeten, maar omdat we kunnen! Sumis Marketing Logistics is klaar voor de toekomst.

Om interactief te zijn met je publiek wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van diverse marketingcommunicatie instrumenten.
Als je de interactie met je publiek eenmaal bent aan gegaan wil je ze activeren wanneer het jou uitkomt. Dankzij het CEE platform state-of-the-art CMS systeem, kun je razendsnel gegevens verzamelen. Binnen de kortste keren weet je waar je klanten zijn, wat ze willen en wat je moet doen om ze tevreden te houden.
 
CEE APP: MEER DAN EEN SCANNING APP

Het CEE Platform is het eerste alles-in-één mobiele marketing platform in de wereld gewijd aan mobile tagging. Het CEE Platform bevat alle nieuwste technologieën voor het scannen, creëren, analyseren en beheren van campagnes met als doel om smartphone gebruikers te bereiken en tot klanten te converteren. De 9 tags om online te verbinden met offline zijn: beacons, beeldherkenning, audio codering, QR codes, barcodes, chameleon code, NFC, GPS en videoherkenning.
Het innovatieve platform bevat de 9 bovenstaande tagging methoden om de volgende items te kunnen activeren: Postzegels, tijdschriften, kranten, posters, billboards, audiofragmenten, digitale displays, video, objecten en locaties.

De magie start met een scan, maar eindigt hier zeker niet. Met de CEE app kan de gebruiker altijd een review schrijven, maar ze kunnen de content ook delen met vrienden. Zo krijg je inzicht in het exacte moment en de plaats van betrokkenheid van je publiek. Dit is niet gebaseerd op IP, maar op GPS locaties. Relevante content verzekerd een hogere betrokkenheid. Je kunt zelfs meer relevante content aanbieden op taal en/of locatie gebaseerde pagina’s.

Kort gezegd is de geavanceerde coupon module een geweldige manier om bezoekers naar je winkel te trekken. Met de timer en de coupon optie kun je schaarste en urgentie creëren. Om nog hogere coupon redemptie mogelijk te maken verstuurd de CEE App 3 dagen voor verloop van de coupon een reminder.